In urma participarii lor la Summer Fashion Festival, Betina Morariu, Alexandra Spinu, Roxana Popirta, Diana Ilea, Renata Mos si Diana Sbuciumelea au fost selectate sa participe la evenimentele Fashiontv care au avut loc de curand in luxoasa destinatie, Dubai, unde si-au petrecut si seara dintre ani. Aici, timp de doua saptamani modelele au participat la gale de premiere a cluburilor, atat in Dubai cat si in Abu Dhabi, au participat la deschiderea F Café din Abu Dhabi, s-au distrat in VIP ROOM, dar si in Cavalli Club unde l-au cunoscut personal pe celebrul Roberto Cavalli; tot aici l-au cunoscut pe artistul Flo Rida cu care nu au ezitat sa se pozeze. Modelele au prezentat creatiile unui designer local in cadrul locatiei Villa Romana. In timpul liber au vizitat Dubai-ul, s-au pozat cu cele mai impresionante cladiri si s-au bucurat de caldura.

943104_121324831405859_717460462_n.jpg

Calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor! Ce iti poti dori mai mult? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! FashionTV nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile FashionTV din tara sau fa-ti un cont gratuity pe fpeople.ro! FashionTV crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!