Fashiontv Summer Festival, eveniment de înaltă clasă dedicat modei românești precum și modei internaționale, a avut loc în weekendul 18 – 20 august la Phoenicia Royal Mamaia.

În cadrul Fashiontv Summer Festival a avut loc International Fashion Weekend, eveniment ce a adus pe scena din Mamaia prezentări de modă ale unor importanți designeri români și internaționali, dar și competiția internațională de frumusețe Miss Fashiontv Black Sea, cel mai râvnit premiu de frumusețe al anului aflat anul acesta la a șaptea ediție. Toate evenimentele din cadrul Fashiontv Summer Festival s-au bucurat de prezența președintelui și fondatorului Fashiontv, Michel Adam, dar și de prezența a personalități marcante din domeniul modei și frumuseții.

Împreună cu Michel Adam a venit și Ania J, cunoscută internațional drept vocea Fashiontv, cântăreață, MC și gazda a nenumărate show-uri de modă internaționale. Aceasta a fost coprezentatoarea evenimentelor și a încântat publicul cu câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

Spectatorii s-au bucurat astfel de prezentări de modă inedite la care participat peste 100 de modele, creând un show de modă la superlativ.  Fashiontv Summer Festival, prin evenimentul International Fashion Weekend, a adus pe scena din Mamaia brandul Roh Boutique, o afacere de familie cu peste 50 de ani de experiență în industria modei și distribuției internaționale.

Filosofia Roh Boutique este să creeze stiluri conteporane, cu influențe din fabuloasele colecții internaționale. Roh Boutique îmbină stilul cu silueta, fiind croite pentru orice femeie oferind un look sexy, fresh si deosebit.

Materialele folosite pentru creațiile Roh Boutique sunt atent selecționate din piața locală și internațională și oferă mult dorita unicitate a îmbrăcăminții. Colecțiile Roh Boutique vizează persoanele care își doresc să aibă un look distinct și contemporan.

Chiar dacă colectiile Roh Boutique sunt influențate de trend-urile internaționale, selecțiile sunt întotdeauna unice, precum clientul Roh Boutique.

Pentru a fi la curent cu noutățile Roh Boutique, vă invităm să îi urmăriți pe pagina lor de Facebook aici sau pe Instagram aici.