Ne-am mutat la mare! Pe litoralul românesc, în stațiunea în care, pentru următoarele opt săptămâni cel puțin, distracția durează 24 din 24, 7 zile din 7. În Mamaia, bineînțeles!

Și modelele FashionTV au ajuns la mare, iar pentru a da tonul distracției au și realizat o ședință foto în lumina frumoasă a asfințitului. Descoperiți toate imaginile în galeria de mai jos.

Vă așteptăm și pe voi la mare! Nu ratați evenimentul de deschidere a Carnavalului Mamaia din această sămbătă!

dls_2429.jpg

Vrei să fii model? Profită și tu de această vară pentru a vedea lumea! FashionTV România pregătește o vară plină de evenimente extraordinare! Încă mai ai timp să te înscrii în Caravana FashionTV și să fii selectată pentru a-ți petrecere vara pe litoralul românesc sau călători spre alte destinații superbe din întreaga lume.

Înscrie-te în castingul online pentru Caravana FashionTV, aici, pe Fpeople, iar noi te vom contacta. Trebuie doar să ai un profil de model în Comunitatea Fpeople.ro, unde să putem vedea datele tale de contact (lasă-ne numărul de telefon, pentru a putea lua legătura cu tine) și cât mai multe fotografii actuale cu tine. Toate datele pe care ni le furnizezi sunt confidențiale.

Ești din București? Înscrie-te online aici!

Ești din celelalte orașe ale României? Înscrie-te online aici!

Ești din Republica Moldova? Înscrie-te online aici!