Sexy Photoshoot Fresh Faces

Acasa/Blog/Sexy Photoshoot Fresh Faces

Sexy Photoshoot Fresh Faces

Ședință foto cu cele mai noi modele Fashiontv!

Ca în fiecare an, Fashiontv continuă selectarea și pregătirea celor mai frumoase tinere din Romania prin intermediul Caravanei Fashiontv. Cea mai importantă campanie de recrutare a tinerelor talente din modeling și showbiz desfășurata pe teritoriul României, Caravana Fashiontv selectează în fiecare an sute de tinere care își doresc o carieră de succes în domeniul modei.

Cele mai noi modele recrutate prin intemediul Caravanei au beneficiat la începutul aceste luni de un shooting alături de profesioniști din domeniul fashion.

Machiajul a fost asigurat de Scoala de Make-up ramona Chiriță. Hairstyle de Ana Maria make-up and Hairstyle. Fotografii de Alex Belciuganu.

Modele:

  • Irina Popa
  • Violeta Chriță

Seria de sedinte foto gratuite continuă! Daca vrei si tu sa beneficiezi de cele mai cool look-uri, inscrie-te in Caravana Fashiontv, printr-un cont gratuit pe site-ul www.fashionpeople.ro si aplica la job-urile din cadrul sectiunii Fashion Jobs. Poți fi hostess, sampler sau model pentru reclame, să participi la emisiuni tv, prezentări de modă, ședinte foto, evenimente, târguri și expoziții naționale și internaționale. Echipa Fashiontv va găsi pentru tine job-ul ideal, care să se plieze perfect personalității, aptitudinilor și timpului tău liber. Înscrie-te în Caravană și fă-te remarcată!

Anual, din peste 2000 de modele, peste 100 sunt selectate în cadrul Caravanei Fashiontv. Modelele Fashiontv Romania participă la evenimentele organizate de Fashiontv în destinații exclusiviste din întreaga lume. Peste 2000 de tinere au acces, fără să își neglijeze studiile, la câștiguri substanțiale datorită joburilor în modă și frumusețe accesibile prin intermediul Caravanei Fashiontv.