Terra Vita a deschis un centru de terapie în București. Acest loc se adreseaza persoanelor preocupate de sănătatea lor și care doresc să fie într-o formă fizică bună. Centrul pune la dispoziție terapia ANDULLATION și apa KANGEN.

Terapia ANDULLATION reprezintă un masaj terapeutic avansat, care combină vibrația mecanică cu terapia termică profundă infraroșu. Această metodă inovativă de masaj și terapie este dezvoltată de specialiști în medicină din Germania și folosit cu succes de fizio-terapeuți, medici și clinici de recuperare de top din Europa.

Utilizând sistemul de terapie Andulla­tion, vă puteți bucura de un tratament fără probleme sau prea mult efort, oriunde doriți – pe pat, pe canapea, pe covor, pe terasă în aer liber – fără restricții.

Avantajele utilizării terapiei ANDULLATION

– reduce durerea după utilizare ; căldura profundă în infraroșu (NIR) îi sporește efectul

– are 21 oscilatoare (23 când este utilizată centura Andullation) de două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului

Terapia Andullation oferă 20 de programe medicale pentru tratarea următoarelor afecțiuni: stimularea metabolismului, întărirea sistemului imunitar, stimularea sistemului limfatic, purificarea celuleor și eliminarea toxinelor și acidității, tratarea stresului, circulația sângelui, insomnia, osteoporoza, dureri de articulații, dureri puternice în zona gâtului și spatelui, dureri acute de cap, migrene, reumatism, artrite, celulită, probleme digestive, diabet, indigestie, crampe musculare, reflexologie, regenerare după sport, dureri lumbago șo sciatică.

Apa Kangen este o apă terapeutică, produsă de un echipament revoluționar, medical fabricat de compania japoneză ENAGIC. Acesta se leagă la sistemul de distribuție de apă din casă (la robinetul de la chiuvetă) și, în timp real, ionizează apa, prin electroliză, la putere foarte mare (230W), folosind 7 electrozi de titaniu medical, complet îmbracați în platină.

Apa Kangen are urmatoarele proprietati, ce o fac unică în lume:

– Antioxidantă (previne înbătrinirea țesuturilor)

– Alcalină (elimină toxicitatea și aciditatea din organism)

– structură fină (max 6 molecule, când o bem ne hidratează până la nivel de celulă). In mod normal apa are structură moleculară formată din min 15-20 molecule sau chiar până la 100 molecule, funcție de calitatea și puritatea ei la origine.

– este foarte bogată în Oxigen Activ (APA VIE).