Modelele Fashiontv Romania si-au petrecut sfarsitul de an intr-una dintre cele mai fascinante destinatii exotice din lume

Alexandra Andrioaia, Andreea Apetri, Roxana Popirtac, Diana Cerciu, Andreea Rotaru, Iuliana Zaborot si Iulia Todosi sunt norocoasele care au sarbatorit noul an intr-o ambianta exotica in capitala Cambodgiei.

Frumoasele romance au prezentat creatii Catalin Botezatu si Atmosphere Fashion in cadrul celui mai important eveniment de Revelion din Cambodgia.

Tot in cadrul acestei deplasari de doua saptamani au fost prezente si la deschiderea Fashiontv Lounge din cadrul luxosului hotel Nagaworld, promovand Romania si statiunea Mamaia in fata celor mai importanti oameni politici si de afaceri invitati la acest eveniment.

dsc_7211.jpg

Tinerele au luat parte si la photo-shooting-uri in destinatii inedite precum jungla cambodgiana, in zone cu monumente reprezentative din capitala Phom Pehn si au avut ocazia sa descopere minunatele atractii turistice din aceasta destinatie de vis.

dsc_7479.jpg

Modelele Fashiontv au vizitat temple, palate, muzee istorice, monumente simbolice, au colindat pietele si targurile capitalei Cambodgiei, au experimentat arta culinara asiatica si nu in ultimulul rand s-au bucurat de soare.

dsc_7616.jpg

Aceasta a fost vacanta de neuitat la peste 30 de grade pentru modelele Fashiontv Romania.

Iti doresti o cariera in lumea modei? FashionTV ti-o poate oferi! Inscrie-te pe Fpeople.ro sau in Caravana Fashiontv si te chemam la casting.

Aplica la joburile din serviciul Fashion JOBS si poti sa dai un start carierei tale in industria modei! Click AICI.