Fashiontv revolutioneaza domeniul recrutarilor online lansand serviciul Fashion JOBS, prima platforma de recrutare din Romania adresata exclusiv domeniului modei si frumusetii!

Procesul de recrutare este cu atat mai dificil cu cat platformele de joburi incearca sa acapareze cat mai mult din piata profesionala si un public interesat cat mai divers. Companiile primesc sute de CV-uri zilnic de la candidati care, desi necalificati pentru jobul ofertat, isi incearca norocul, irosind timpul si resursele companiilor in cautare de personal.

Fashion JOBS lansata de Fashiontv este prima platforma de recrutare din Romania care se adreseaza unui public specializat.

Acum poti sa recrutezi, gratuit si fara niciun fel de intermediari, personal competent din peste 11.000 de modele si profesionisti (designeri, fotografi, make-up artisti, hair stilisti, fashion consultant, etc.) din domeniul modei si al frumusetii care au un cont activ pe platforma Fashion JOBS. Serviciul Fashion JOBS este disponibil doar pe comunitatea www.fpeople.ro, site oficial Fashiontv Romania, toate persoanele dornice sa lucreze in domeniul modei si al frumusetii avand acces gratuit la ofertele de munca postate de companii din industrie atat din Romania, cat si din strainatate.

overlay_jobs-angajatori.jpg

Pentru ca serviciul Fashion JOBS pune la dispozitie angajatorilor o comunitate de nisa, personal competent din industria modei si a frumusetii, recrutarea este acum un proces mult mai simplu. Posteaza joburi si selecteaza din cei peste 11.000 de modele si profesionisti! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un profil in sectiunea Profesionisti / Angajator si sa postezi anuntul tau gratuit.

Fashion JOBS le ofera tuturor celor interesati de un job in domeniul modei si al frumusetii oportunitatea de a-si crea primul portofoliu online gratuit si de a-l face accesibil companiilor interesate din tara sau din strainatate. Rasfoieste profilele candidatilor ideali, posteaza joburi in cadrul unei comunitati restranse si specializate, si in scurt timp Fashion JOBS va deveni cel mai de incredere partener al tau!

Ajuta-ti compania sa creasca alaturi de un personal calificat, motivat si competent! Activeaza- ti acum profilul de Fashion JOBS!