Vineri, 24 ianuarie a avut loc primul eveniment organizat de Fashiontv in spatiul luxos si grandios al Casei Vernescu, dand startul unei serii de evenimente marca Fashiontv ce sunt gazduite de clubul Cloud no9 – Casa Vernescu.

Peste 30 de modele Fashiontv au participat la acest eveniment unde au pus in valoare, pe scena clubului Cloud no9, tinute semnate de designerul Catalin Botezatu si brandul romanesc AtmosphereFashion.

Fashiontv si Casa Vernescu au pus la dispozitie un spatiu generos, bar pentru confortul si rasfatul invitatilor, prezentari de moda cu participarea modelelor profesioniste asistate de echipe de makeup si hairstyle, lumini, o introducere de exceptie in minunata lume a modei, frumusetii si distractiei.

FASHION JOBS este principalul serviciu prin care modelele Fashiontv au fost recrutate pentru acest eveniment. Peste 20 de modele noi au fost recrutate prin intermediul serviciului Fashion Jobs cu aceasta ocazie, tinere care s-au inscris in Carvana Fashion prin intermediul comunitatii fpeople.ro si au aplicat cu ajutorul acestui nou serviciu de recrutare. Lansat de curand pe platforma Fpeople.ro a Fashiontv Romania, Fashion JOBS este primul serviciu de recrutare online pentru industria modei si frumusetii. Inscrie-ti si tu rofilul in comunitatea aici si aplica la joburile disponibile aici.