Vom continua sa va inspiram cu povestile tinerelor care au profitat de sansa oferita de Fashiontv si au hotarat sa paseasca in lumea modei si frumusetii. Inscrise in comunitatea fpeople.ro si participante la castingul Fashiontv din cadrul Caravanei Fashiontv din ianuarie, 5 tinere norocoase au fost selectate sa participe la un shooting special. Sedinta foto a fost organizata pentru a selecta, in final, pe cea care sa devina imaginea campaniei de promoare a turismului de pe litoralul romanesc in 2014.

_ls_1987-2.jpg

_ls_2169-2.jpg

Fie ca vrei sa-ti construiesti o cariera in domeniul modei si al frumusetii, sa obtii castiguri suplimentare sau pur si simplu sa-ti gasesti un al doilea job, Fashiontv prin intermediul Fashion JOBS iti ofera sansa vietii tale! Profita ACUM de ea!

Inscrie-te in comunitate aici si urmareste anunturile de joburi si castinguri postate de Fashiontv si alti angajatori de pe piata din Romania si strainatate! In luna februarie vom invita peste 200 de firme sa isi aplice anunturile de joburi in serviciul Fashion JOBS!