Ajunsa la editia a V-a, Gala Turismului- Fashiontv Tourism Awards s-a desfasurat in una din cele mai luxoase locatii din Romania, Stejarii Country Club.

Evenimentul a avut drept scop promovarea turismului romanesc si stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora din anul 2014.

Din programul evenimentului nu au lipsit prezentari ale noilor colectii Michael Kors, Just Cavalli, Burberry, DKNY, Mulberry si DFV aduse in Romania prin magazinul Sport Couture din Baneasa Shopping City, iar precum ne-a obisnuit, Catalin Botezatu a incins atmosfera cu o colectie haute couture si a lansat noua colectie pentru barbati semnata Louis Purple.

Momente artistice au fost oferite de Ansamblul folcloric Româncuța din Cumpana, frumoasa Axenia, Princess Club si Stejarii Country Club, iar celebra Andra a incheiat evenimentul cu un concert de exceptie.

Printre invitatii prezenti in sala de la Stejarii Country Club s-a aflat si Michel Adam, Presedintele si Fondatorul fashiontv. Michel Adam a ajutat foarte mult Romania promovand frumusetiile tarii in peste 190 de tari prin intermediul canalului TV fashiontv, dar si prin si productia unor filme artistice marca fashiontv, care se vor realiza pe teritoriul Romaniei.

Partenerii Galei Turismului- Fashiontv Tourism Awards 2015 au fost Tiriac –Auto cu Mercedes- Benz si Samsung Romania.

Dorim de asemenea sa multumim Oana Marica Beauty Studio si Vagabond Hair Studio pentru coafurile extravagante, Top Make-up by Adrian Pescariu pentru machiajele fashion si Dr. Matei Miko pentru sunet si lumini.

Imagini exclusive in galeria de mai jos!