Modelele FashionTV au facut echipa cu Andra si Catalin Maruta la lansarea celor mai noi autoturisme Mercedes Benz in Lotus Center din Oradea. Este doar unul dintre joburile pentru care tinerele modele au fost selectate prin intermediul platformei Fashion Jobs de pe Fpeople.ro.

Tinerele au fost alaturi de Andra si Catalin Maruta, invitati speciali ai lansarii, pe toata durata evenimentului, pentru a le arata celor prezenti ce inseamna o masina de ultima generatie: noile Mercedes Benz Clasa GLA si Clasa C, aduse in Romania de Tiriac Auto.

Frumoasele modele au fost remarcate datorita profilului pe care si l-au creat in comunitatea Fpeople.ro, fiind apoi chemate la casting-urile FashionTV. Si nu a mai fost decat un pas pana la a fi selectate pentru primele joburi in modelling.

20140330-192937_rol0387.jpg

Aplica si tu pe Fashion Jobs si poti fi selectata pentru joburi de model in tara si in strainatate. Fie ca vrei sa-ti construiesti o cariera in domeniul modei si al frumusetii, sa obtii castiguri suplimentare sau pur si simplu sa-ti gasesti un al doilea job, FashionTV prin intermediul Fashion JOBS iti ofera multiple oportunitati de castig!

Inscrie-te in comunitate aici si urmareste anunturile de joburi si castinguri postate de FashionTV si alti angajatori de pe piata din Romania si strainatate!