Cinci modele Fashiontv au filmat zilele trecute impreuna cu formatia Directia 5, la studiourile Media Pro din Buftea, cel mai nou videoclip al trupei Directia 5 pentru noul lor single “O fata ca ea”.

Modelele Fashiontv au aratat senzational, make-up-ul fiind realizat de catre profesionistii de la Cotimanis Show, iar tinutele au fost asigurate BSB.

Temele videoclipului au fost iertarea si iubirea, fiind subliniat faptul ca fiecare dintre noi traim diferit povestile de dragoste. Cele 14 ore de filmari au decurs foarte bine, intr-o atmosfera vesela si relaxata, buna dispozitie fiind nelipsita.

Andrada Simedru, selectata de echipa Fashiontv in Caravana Sibiu, a filmat intr-o atmosfera de poveste alaturi de solistul formatiei, Cristi Enache.

Inscriindu-se pe fpeople.ro, Ana Maria Oprea a fost selectata de catre echipele Fashiontv, ea reusind sa castige mai multe titluri la concursurile de frumusete organizate de Fashiontv. Ana Maria a interpretat rolul iubitei lui Toni Seicarescu, cel care a fost vocalul trupei „Directia 5” in anii 1993 si 1994.

Top Model Romania 2011, Cristina Naghi, selectata de echipa Fashiontv in Caravana Bucuresti, a filmat cu cel mai tanar membru ‘”Directia 5″” , Carmin Ionescu, care este noul chitarist al formatiei.

Dupa inscrierea ei pe fpeople.ro, Alexandra Matenciuc a prezentat pentru numerosi designeri romani si a devenit imaginea centrului de fitness Sky Wellness, mai apoi alaturandu-se Fashiontv in echipa organizationala. Alexandra a interpretat rolul iubitei lui Nicu Damalan, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi romani.

Chiar daca este de putin timp model la Fashiontv, Betina Morariu, descoperita in Caravana Bucuresti si pe comunitatea fpeople.ro, a avut deja numeroase aparitii pe podiumul evenimentelor organizate de Fashiontv, atat in tara cat si in strainatate. Frumoasa Betina a interpretat rolul iubitei tobosarului Marius Keseri.

Iata inca o poveste de succes marca Fashiontv! Si tu poti avea o astfel de sansa! Inscrie-te pe fpeople.ro, fii membra activa, participa la castingurile din Caravana Fashiontv, organizate periodic, in capital dar si in celelalte orase ale tarii si ai sansa sa participi la cele mai importante evenimente Fashiontv din tara si din strainatate, sa beneficiezi de job-urile oferite de Fashiontv si sa castigi in aceasta vara o vacanta pe litoralul romanesc!

Esti frumoasa, fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!