Romanian Fashiontv Week, eveniment ce a adus împreună pe acceași scenă elita brandurilor și designerilor naționali și internaționali, a avut loc în zilele de 17 și 18 la Phoenicia Grand Hotel, premiind excelența în turism prin Gala Turismului Românesc, celebrând spiritul special al capitalei prin Gala București Capitală Europeană și oferind titluri de frumusețe celor mai frumoase concurente de pe teritoriul țării și al Republicii Moldova prin Miss Fashiontv Turism.

În cadrul primei seri de Romanian Fashiontv Week, seară ce a premiat excelența în turismul românesc prin premiile Galei Turismului, Fashiontv l-a desemnat pe Cătălin Botezatu cu titlul de Amnasador pentru turism al României în țară și străinătate. Cătălin Botezatu a primit premiul pentru pasiunea, talentul artistic și dedicația acestuia în promovarea frumuseților românesti în cele mai importante orașe de pe mapamond, unde acesta și-a prezentat creațiile, orașe precum Milano, Cannes, Monte Carlo, Londra, Paris, New York sau Tokyo.

Decernarea premiului a fost urmată de o prezentare a celor mai elegante și spectaculoase rochii de seară semnate de carismaticul designer român și cu care au defilat modelele Fashiontv.