Ultima colectie a brandului Nissa transmisa pe Fashiontv alaturi de cele mai mari branduri internationale de moda: Dior, Armani, Chanel sau Roberto Cavalli

Fashiontv Romania, care a promovat international turismul romanesc din statiunea Mamaia, promoveaza pe Fashiontv cel mai important brand romanesc de haine ajuns acum la nivel international alaturi de cei mai importanti designeri.

Ultima colectie prezentata de brandul Nissa la Palatul Parlamentului este o colectie de exceptie care acum poate fi vazuta in peste 190 de tari pe fashiontv, alaturi de cele mai importante branduri internationale. Prezentarea poate fi vizionata zilnic in perioada: 15.07 – 13.08, pe Fashiontv. Detalii ale programului de difuzare puteti gasi pe site-urile: Fashiontv.com.ro si Nissa.

In new media puteti viziona prezentarea colectiei Nissa pe: YouTube, pe site-urile: Fashiontv.com.ro si www.fpeople.ro si pe paginile de Facebook: fpeople.ro si Fashion TV Romania.

Suntem mandri ca un brand romanesc a ajuns sa fie promovat la nivel international prin intermediul canalului de televiziune fashiontv in toate cele 193 de tari in care acesta este difuzat!