Romanian Fashiontv Week este un eveniment organizat de Fashiontv în zilele de 17 și 18 noiembrie la Phoenicia Grand Hotel București ce însumează în decursul celor două zile, următoarele evenimente:

* Miss Fashiontv Turism Romania – concurs național de frumusețe la care sunt invitate să participe reprezentante de pe întreg teritoriul țării. Tinerele care doresc să se înscrie în concurs o pot face aici http://www.fashiontv.com.ro/miss-fashiontv-turism-romania/

Concurentele vor prezenta costume tradiționale populare din toate zonele țării și vor promova zonele turistice din care provin. Acestea vor prezenta ținute ale celor mai importanți designeri români, iar câștigătoarele vor primi excursii în destinații exotice, ținute vestimentare oferite de cei mai în vogă designeri, vor avea oportunitatea de a participa la cele mai exclusiviste evenimente Fashiontv din întreaga lume, vor lua parte la filmările clipurilor de promovare ale turismului românesc ce vor fi difuzate pe Fashiontv International în cadrul programului F Destinations, vor putea participa la filmarea celor mai importante videoclipuri din industria muzicală, și se vor bucura de ședințe foto cu fotografi internaționali din întreaga lume prin care își vor putea construi bookuri profesioniste de modele.

* Gala Turismului Românesc – Fashiontv Tourism Awards reuneste si in acest an elita industriei turistice din Romania, premiind excelenta in cadrul unui spectacol de exceptie care are drept scop stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora. Ajunsa la cea de-a VI-a editie, Gala Turismului Românesc – Fashiontv Tourism Awards reuneste si in acest an elita industriei turistice din Romania, premiind excelenta in cadrul unui spectacol de exceptie care are drept scop stimularea investitorilor din industria turistica, evidentiind si promovand realizarile acestora.

* București Capitală Europeană – eveniment ce își propune să celebreze spiritul special al capitalei, un oraș cu o istorie și o identitate aparte. Seara dedicată Bucureștiului va include si momente artistice muzicale, invitati speciali, dar si prezentari de moda ale branduri de lux precum Burberry, Just Cavalli, DKNY, DVF, Mulberry, Michael Kors.

Fashion TV a împlinit anul acesta 20 de ani de existență, timp în care a promovat moda, designerii și frumusețile locale în 196 de țări. Cele mai importante momente ale serii vor fi promovate pe canalul Fashiontv Internațional, în peste 190 de țări, pe site-urile oficiale www.fashiontv.com, dar și pe www.fashiontv.com.ro și pe paginile Fashiontv de Social Media.

ROMANIAN FASHIONTV WEEK 2016 ESTE UN PROIECT ORGANIZAT DE FASHIONTV ÎN PARTENERIAT CU AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU TURISM.