Vrei sa vezi ultimele colectii ale celor mai importanti designeri prezenti la Bucharest Fashion Week Aprilie 2010? Iti doresti sa afli in ce orase a ajuns Caravana FTV, care sunt castigatoarele si sa afli mai multe despre ele? Nu rata emisiunea de duminica, 6 iunie 2010, pe B1 TV, ora 20.30.

Poti vedea ultimele colectii lansate pe scena festivalului, interviuri cu invitatii speciali si cu designerii prezenti la eveniment, momentele speciale din cadrul show-lui, imagini din backstage si surprizele pregatite de organizatori.

In aceasta saptamana vei putea urmari pe B1 TV colectia Cristiana si Izabela PurdescuSkiny si Adriana Goilav dar si momente inedite din evenimentele si castingurile realizate de Caravana Fashion Tv la Iasi – premierea castigatoarelor Miss Moldova si Iasi. 

Intra in minunata lume a modei in fiecare duminica seara, incepand cu ora 20.30, prin intermediul emisiunii Bucharest Fashion Week difuzata pe B1 TV!

Nu rata emisiunea Fashiontv Party din fiecare vineri seara incepand cu ora 24.00 de pe B1tv. Petrecerile FTV dar si reportaje din cadrul Caravanei Fashion TV ce s-a desfasurat in Iasi, Buzau, Bacau, Suceava si Focsani.