Romanian Fashiontv Week, eveniment ce a adus împreună pe acceași scenă elita brandurilor și designerilor naționali și internaționali, a avut loc în zilele de 17 și 18 la Phoenicia Grand Hotel, premiind excelența în turism prin Gala Turismului Românesc, celebrând spiritul special al capitalei prin Gala București Capitală Europeană și oferind titluri de frumusețe celor mai frumoase concurente de pe teritoriul țării și al Republicii Moldova prin Miss Fashiontv Turism.

Printre prezentările de top din seara de 18 noiembrie, cei invitați au avut oportunitatea să vadă una dintre cele mai noi colecții semnate de cunoscutul designer român Cătălin Botezatu, colecție destinată exclusiv publicului masculin – Viggo.

Viggo este povestea stilului masculin definit prin rafinament desăvârşit, calitate absolută, pasiune incontestabilă şi o deplină încredere în propriile forţe. Colaborările strânse cu cei mai prestigioşi furnizori de ţesături din Italia şi Anglia, dar şi cu cei mai apreciaţi producători de textile din lume, fac din Viggo un brand puternic care îşi pune uşor amprenta asupra pieţei de haine premium pentru bărbaţi.