? În urma castingurilor organizate de Fashiontv Romania în luna iunie, 20 de tinere modele au luat parte la cel mai important festival de modă – Fashiontv Summer Festival – unde au avut oportunitatea să prezinte pentru designeri celebri precum Cătălin Botezatu.

? Totodată, ele vor participa în luna august și septembrie la evenimentele Fashiontv  din cele mai mari capitale ale modei din lume: Londra, Milano, New York, Miami și Singapore alături de Cătălin Botezatu.

? Mai mult, 5 dintre modele au fost alese de  Dejan Markovic – președintelui celei mai prestigioase agenții de model management din lume Women Management, pentru a prezenta pentru cei mai importanti designeri și case de modă precum Versace, Armani, Dolce & Gabbana sau Burberry.

? 10 dintre modelele selectate au participat la concursul de frumusețe Miss Litoral 2018, câștigând premii spectaculoase precum vacanțe în locații exotice precum Bangkok, Dubai, Abu Dhabi, Bali.

Campania de recrutare continuă și luna aceasta – Fashiontv vă oferă șansa de a participa la evenimentele din cadrul Fashiontv Summer  Festival în cele mai exclusiviste locații din Mamaia, dar și la evenimentele  internationale pe care Fashiontv le pregătește.

Îmbină vacanța cu activități utile vara aceasta și contribuie la viitorul tău într-un mod inteligent și distractiv! Înscrie-te prin formularul de mai jos si poți lua și tu parte la evenimentele pe care le pregătim vara aceasta! Echipa Fashiontv te va contacta în cel mai scurt timp și îți va explica toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a deveni model Fashiontv!