Catrinel Menghia a pășit pe covorul roșu al celei de-a 67-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes alături de actrița Sophia Loren. Într-o rochie roșie strălucitoare, cambrată, cu părul prins lejer, la spate, Catrinel a arătat minunat în lumina reflectoarelor, pozând în fața armatei de jurnaliști acreditați la Cannes.

Frumoasa româncă a fost invitată să facă parte din echipa de promovare a filmului The Human Voice, la Cannes.

“A fost o onoare să fiu invitată să fac parte din delegația filmului The Human Voice. Să urc scările pe covorul roșu lângă cea mai mare actriță a tuturor timpurilor, nu pot găsi cuvintele pentru a descrie această emoție imensă. Mulțumesc, Sophia Loren”, afirmă Catrinel Menghia.

catrinel-cannes10.jpg

După ce s-a remarcat ca model și a devenit cunoscută în întreaga lume datorită frumuseții ei, Catrinel Menghia, originară din Iași, a făcut pasul spre actorie. Și-a ales un nou nume de scenă, Cat Marlon, și nu a durat mult până să joace în prima producție la Hollywood, serialul de succes CSI: Crime Scene Investigation. Frumoasa româncă locuiește de mulți ani în Italia, iar de puțină vreme a început să accepte și roluri în filme italiene precum La citta ideale sau Tutti i rumori del mare.

foto: Facebook