Gala amfAR, evenimentul de strângere de fonduri pentru lupta împotriva SIDA care are loc în fiecare an în timpul Festivalului de Film de la Cannes, a reunit și la această ediție personalități din lumea modei și a filmului la Hôtel du Cap-Eden-Roc din Cap d’Antibes.

Cu o listă exclusivistă de invitați care include designeri vestimentari celebri, top-modele, câștigători de Oscar și celebritățile cele mai vânate de paparazzi, gala organizată de Cinema Against AIDS a fost și anul acesta cel mai râvnit eveniment de la Cannes. Invitații trebuie nu numai să achiziționeze costisitorul bilet de intrare, ci și să participe la licitațiile din cadrul evenimentului. Este, deci, o ocazie pentru celebrități de a contribui financiar la continuarea cercetărilor în lupta împotriva virusului HIV.

Marilyn Monroe a fost aleasă style icon-ul amfAR 2014, iar roșul a fost desemnat culoarea evenimentului. Carine Roitfeld, fost redactor-șef al Vogue Paris, a devenit, în ultimii doi ani, responsabilă atât cu alegerea tematicii evenimentului, cât și cu organizarea prezentării de modă, un moment cheie în timpul spectacolului la care sunt invitați să participe cu creații cei mai importanți designeri vestimentari ai momentului. Un alt moment special al galei a fost recitalul susținut de Lana Del Rey.

gala-amfar-2014.jpg

Cine s-a aflat la amfAR Gala 2014 și care au fost cele mai spectaculoase ținute? Descoperă atmosfera în galeria foto de mai jos, dar și în video-ul oferit de Getty Entertainment, în care poți vedea celebritățile sosind la eveniment.

Foto: Vogue, Eonline, NY Daily News