Modelele FashionTV România sunt vedetele campaniei de promovare a noii colecții de ochelari de soare FashionTV.

Colecția de ochelari de soare, rame personalizate și lentile de contact FashionTV a fost lansată în timpul Festivalului de Film de la Cannes 2014. FashionTV a oferit licența unui mare producător internațional cu sediul central în Dubai, Tommy Fashion Sunglasses. Cu logo-ul FashionTV discret imprimat pe ramele în diverse forme și culori în tendințe, ochelarii de soare vor deveni în curând accesibili în magazine din întreaga lume, inclusiv FashionTV Cafe, și vor fi promovați pe postul FashionTV și pe toate canalele media ale brandului.

“Nu mai purtăm ochelarii doar pentru ca să vedem cu ei – ci pentru ca să fim văzuți cu ei”, afirmă Michel Adam, președintele FashionTV. Pentru lansarea oficială a colecției, modelele FashionTV România au realizat o ședință foto specială la Cannes. Frumoasele românce urmează să promoveze ochelarii de soare atât în România, în cadrul Fashion Summer Festival din Mamaia, cât și prin evenimente în străinătate.

Descoperă colecția de ochelari de soare și ședința foto cu modelele FashionTV în galeria de mai jos!

69056_cannes_fashiontv_tommy_glasses-212-of-217.jpg

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Citește și:

Alexandra Andrioaia a fost desemnată câștigătoarea concursului FashionTV Model Awards

FashionTV VIP experience la Cannes: FALCONMAN Party

Foto: Costin Nicolae, Matei Alexandru