După ce prima seară a fost dedicată noii mega-producții FashionTV, filmul FALCONMAN, spectacolul produs de FashionTV la Cannes a continuat cu premierea celor mai importante cluburi din jurul lumii, dar și cu concursul de frumusețe FashionTV Model Awards.

În fața celor mai importanți profesioniști din domeniul cinematografiei și divertismentului, printre care producatoarea peliculei Matrix, dar și Timati, interpretul piese Welcome to St. Tropez, spectacolul a inclus un amplu film de prezentare a stațiunii Mamaia, momente speciale oferite pe scenă, având în centru Mamaia, dar și prezentări de modă cu colecțiile designerilor Cătălin Botezatu și Daniel Racovizza.

Modelele FashionTV România au petrecut alături de Snoop Dogg și de alte vedete la cele mai exclusiviste petreceri din Cannes. În plus, frumoasele românce prezente pe Crozetă au câștigat titluri notabile în cadrul concursului FashionTV Model Awards. Alexandra Andrioaia a fost desemnată marea câștigătoare, pe următoarele locuri clasându-se Iuliana Zaborot și Ina Grenfeld. Totodată, Clubul Ego din Mamaia a primit o recunoaștere extraordinară, fiind premiat alături de cele mai importante cluburi din lume la FashionTV Nightlife Awards.

cannes_fashiontv_awards_day2-140-of-229.jpg

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Citește și:

Alexandra Andrioaia a fost desemnată câștigătoarea concursului FashionTV Model Awards

FashionTV VIP experience la Cannes: FALCONMAN Party

Foto: Costin Nicolae, Matei Alexandru