Modelele FashionTV România au atras toate privirile pe faleza extrem de chic din Cannes, cu palmieri la fiecare pas, hoteluri, restaurante de lux și turiști sosiți din toate colțurile lumii. Tinerele purtând eșarfe și pancarte cu Mamaia au luat la pas faleza pentru a împărți pliante și a le vorbi turiștilor despre o altă destinație în care pot petrece vacanțe minunate: Mamaia.

Turismul românesc și în special stațiunea Mamaia au beneficiat de o promovare extraordinară pe toată durata Festivalului de Film de la Cannes 2014. Prin intermediul FashionTV România, care a produs și anul acesta spectacole exclusiviste chiar în apropierea covorului roșu, celebrități și profesioniști din cinematografie și divertisment – invitați ai evenimentelor FashionTV – au aflat detalii despre cea mai fashion destinație de pe litoralul Mării Negre.

fashiontv-cannes-6833.jpg

Modelele prezente la Cannes au fost selectate pe Fpeople.ro, în cadrul Caravanei FashionTV. Dacă îți dorești să participi și tu la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, să beneficiezi de ședințe foto gratuite și de job-uri, înscrie-te în Comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana Fashiontv și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Citește și:

Alexandra Andrioaia a fost desemnată câștigătoarea concursului FashionTV Model Awards

FashionTV VIP experience la Cannes: FALCONMAN Party

Foto: Costin Nicolae, Matei Alexandru