Celebrități și profesioniști din întreaga lume sosesc săptămâna aceasta pe Riviera Franceză, pentru o nouă ediție a celui mai important eveniment european al cinematografiei: Festivalul de Film de la Cannes. FashionTV România este, și anul acesta, producător al unora dintre cele mai exclusiviste evenimente și petreceri desfășurate în perioada festivalului.

Echipa FashionTV România se află deja la Cannes, unde sunt pregătite în cele mai mici detalii spectacolele de săptămâna aceasta, la care sunt invitați celebrități și profesioniști din cinematografie și showbiz. România și în special stațiunea Mamaia vor beneficia, prin intermediul FashionTV România, de o vizibilitate extraordinară, evenimentele urmând să aibă loc chiar în vecinătatea covorului roșu oficial al festivalului.

Experiența VIP oferită de FashionTV include Falcon Man FashionTV Party, în seara de 21 mai, dedicată noii mega-producții FashionTV Films în care apar și modelele FashionTV. Filmul „Falcon Man, Wings of Desire” îi are cap de afiș pe Gerard Depardieu, Omar Sharif, Jean Claude Van Damme și Maria Mogsolova. În 22 mai, la FashionTV Clubbing Awards, FashionTV va premia cele mai importante cluburi din lume, iar în aceeași seară va avea loc finala concursului internațional FashionTV Model Awards, cu concurente din peste 30 de țări, inclusiv România.

cos-5236.jpg

Cele mai frumoase românce selectate în cadrul Caravanei FashionTV se află în această perioadă la Cannes pentru a transmite mesajul că România este o destinație turistică ce merită vizitată. Modelele FashionTV România vor participa și la alte party-uri exclusive de la festival, organizate în cluburi selecte, cu DJ renumiți.

MC al evenimentelor FashionTV de la Cannes va fi Anja J, vocea oficială a FashionTV, DJ, model și solistă. Invitată specială pe litoralul românesc de 1 Mai, la petrecerea de deschidere a Fashion Summer Festival 2014, Anja J a profitat de vizita în România pentru a filma în Mamaia noul său clip la piesa Trillionaire alături de modelele FashionTV. Clipul va prezenta, astfel, imagini din Paris, Saint Tropez, Miami și Mamaia și va rula în curând pe FashionTV.

Informații și fotografii în exclusivitate de la evenimentele de la Cannes vor fi publicate pe www.fpeople.ro, site-ul oficial FashionTV România.

Vrei să devii model? Creează-ți un cont în comunitatea Fpeople.ro, aplică la joburi în secțiunea FashionJobs și poti fi selectată pentru proiectele FashionTV din țară și străinătate!

Foto: Costin Nicolae